Hoppa till innehåll

Huka er! Monstren är tillbaka!

23 maj, 2018

1 Leverans skivor och böcker low

I fredags kom en transport från Gröning Board till Häverös lokala såg och bygghandel, Lindris såg. Ombord fanns inte bara beställda boardskivor utan också två pallar med drygt ett ton monsterböcker från Kabusas konkurslager hos Förlagssystem i Falun. 

De äldre monsterböckerna äntligen tillbaka i bokhandeln
 
Äntligen, efter en lång och seg vår utan någon vidare förhandlingsvilja hos Kabusas konkursförvaltare, har jag kunnat köpa loss hela  backlisten. Nu finns sju äldre monsterböcker åter på Bokinfo och är tillbaka i internetbokhandeln (Monsterbesök är slutsåld men jag kommer att trycka upp den på nytt och den kommer troligen att kunna beställas från någon gång i juni).
 
På Bokus kan man söka efter ”monsterserien” och på Adlibris på mitt namn Kalle Güettler. Det senare leder till alla tillgängliga monsterböcker, men också mina övriga titlar som finns hos dem.
För BTJ, bokhandlar och alla andra återförsäljare är det fullt möjligt att köpa böckerna direkt för F-pris från den nya försäljaren och distributören Författares BokmaskinKontakta Ann Svenske via e-post eller telefon +46 8-653 58 80.
Nu när Skrímsli i vanda (Monster i knipa, Opal förlag) är nominerad till Nordiska Rådets barn- och ungdomslitteraturpris så är det ju viktigt att alla bibliotek och återförsäljare också kan erbjuda den kompletta serien som ger bakgrunden till den nominerade boken. (Prisgalan äger rum i Oslo-operan den 30 oktober.)
 
Tidigare har Monsterbråk varit nominerad till det nordiska barn- och ungdomslitteraturpriset. Det var 2013 och året därpå valdes den till högläsningsbok på alla Nordens bibliotek vid det årliga evenemanget Kura gryning.
Här är ett collage från böckernas ankomst och traktering i fredags. Tack Gröning Board och Helena Lundin som fixade allt så smart! Tack Anders och Cissi på Lindris såg! Tack också Ann och Per på Författares Bokmaskin som utan knot tog emot ett halvt ton böcker från min hyrda släpvagn igår.

From → Presentationer

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: